FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI, GALATASARAY ODEABANK İLE SPOR TOTO BASKETBOL LİGİ’NDE OYNADIKLARI BASKETBOL MAÇINDA KENDİLERİ İÇİN TASARLANAN NIKE ID AYAKKABILARLA MÜCADELE ETTİ

FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI PARKEYE KENDİLERİ İÇİN ÖZEL TASARLANAN AYAKKABILARLA ÇIKTI

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 19. Haftasında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank ile karşılaştı. Fenerbahçe Basketbol Takımı oyuncuları, kendileri için özel olarak tasarlanan ve üzerlerinde isimleri bulunan Nike iD basketbol ayakkabılarıyla parkeye çıktı.

Sporcular için en iyi ürün ve servisleri sunmayı hedefleyen Nike.com’un Türkiye’de de hizmete girmesiyle tüm sporculara kendilerine özel ürün tasarlama imkanını sunulmaya başlandı. Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Bogdan Bogdanoviç ve Jan Vesely gibi yıldızların formasını giydiği Fenerbahçe Basketbol Takımı oyuncuları Galatasaray Odeabank ile oynadıkları derbide Nike.com’da kendileri için özel olarak tasarlanan Nike iD basketbol ayakkabılarıyla parkeye çıktı.

Fenerbahçe oyuncularının maçta giydikleri ayakkabı seçimlerinde KD 8, Kyrie 2 ve Kobe XI modelleri ön plana çıktı.

1456841367__29A1628

KD 8, Nike Flyweave yapısı sayesinde KD serisinin bugüne kadarki en hafif tasarımı olarak öne çıkıyor. Esnekliği ile sporculara ihtiyaç duyduğu konfor ve desteği sunan tasarım Zoom Air ünitesiyle sporcuya hareket halinde üstün kontrol imkanı sunuyor.
Basketbol oyuncusu Kyrie Irving’den esinlenilerek yaratılan KYRIE 2 serisi, özel tasarlanan tabanıyla oyunculara esneklik kazandırıyor. Topukta yer alan zoom air bölümü parmaktan topuğa ivme kazandırıyor.

Tanıdık bir siluete sahip olsa da KOBE XI, yakından bakıldığında parlayan lifleriyle farkını yansıtıyor. Nike’ın devrim niteliğindeki teknolojisi Flyknit, termoplastik polüterandan üretiliyor. Hafifleyen ayakkabıya rağmen üst bölgelerin gücü artan KOBE XI modelinde, ayağın ön kısmında Nike Lunarlon konforunun yanı sıra topukta Nike Zoom Air orta taban özellikleri bulunuyor.

KD 8, Kyre 2 ve Kobe XI modelleri Nike.com üzerinden Nike iD servisi sayesinde herkes kendi stiline uygun şekilde kişiselleştirebiliyor.1456841352__29A1163

NIKE.COM
Nike.com’un Türkiye’de online alışveriş servisinin devreye girmesiyle 28 ülkede online hizmet vermeye başlayan Nike, Türkiye’deki bütün sporcular için en iyi ürün, hizmet ve ilham merkezi olmayı hedefliyor. Siteyi ziyaret edenler futbol, koşu, kadın antreman, basketbol ve günlük giyim koleksiyonlarının siteye özel çok geniş renk, model çeşitlerinde ulaşabilirken, NIKEiD servisi ile farklı kategorilerde ayakkabıları dilekleri renklerde yeniden yaratıp kişiselleştirebiliyorlar. Nike aktivitelerinde özel ayrıcalıklara sahip olacak üyeler; Nike’ın en iyilerini sadece Nike.com’da bulabilecekler.
(bülten)

Önceki İçerikGalatasaray Televizyonu’nun yeni sahibi belli oldu
Sonraki İçerikSpor psikologları Şenol Güneş’in derbi sıkıntısını yorumladı: Suç onda değil…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz