Orhan Atik: Hayalim gerçek oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Akhisar Belediyespor maçında Galatasaray’ın başında yer alan altyapı antrenörü Orhan Atik maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Orhan Atik’in maç sonu açıklamaları şöyle:
“İlk yarıda gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. İkinci yarı daha mücadeleci geçti. Verdiğimiz pozisyonları doğru yorumlayıp bu doğrultuda çalışmalar yapmalıyız.
Bu sakatlıkların tam olarak neye dayandığını tespit etmek için tıbbi araştırmalar yapıyoruz. Futbol travmatik bir spor. Her türlü sakatlıkla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Doğru tespitler yapıp yorumlamak gerekir.
Benim için anlatılmaz bir duygu. 10 yaşında bu kulübün mensubu olmuş biri olarak bana duyguyu yaşattıkları için başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum”

92b96ecd74414d12b79342b85cda07a5

————

Arslan’dan Galatasaraylı futbolculara eleştiri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadıkları Galatasaray maçından sonra konuştu.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçı uzatmaya götürebileceklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi. Arslan, sarı kırmızılı takımdaki hoca değişiklikleri için ise, “Burada diğer grupları da analiz etmek lazım. Oyuncuya göre hoca değil, hocaya göre oyuncu grubu oluşması lazım” yorumunda bulundu.
Akhisar Belediyespor, Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Galatasaray ile Türk Telekom Arena’da 1-1 berabere kalarak kupaya veda etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray’ı tebrik ettiğini belirterek, “Önemli bir karşılaşmaydı. İlk yarı Galatasaray’ın topa hakim olduğunu gördük. 1-0 geriye düştük şansız bir şekilde ama ikinci yarı çok önemli bir cevap verdik. Oyunu bırakmayalım dedim oyuncularıma devre arasında. Çok daha iyisini yaptık ikinci yarıda. Uzatmaya gidebilirdi hatta turu getirecek pozisyonlar yakaladık. İlk maçta da kendi kalemize attık. Kaleler yanlış tarafta oldu. Oyuncularımı da maçı çok istediği için tebrik ediyorum” dedi.

cihat-arslan_resim

“DOUGLAO ŞANSIZLIKTAN ŞİKAYETÇİ”
Her iki karşılaşmada kendi kalesine gol atan Douglao’nun şanssızlıktan şikayetçi olduğunu belirten Arslan, “Douglao Galatasaray maçları bana yaramıyor diyor. Futbolda var bunlar. Beklemesine gerek yoktu. Kaleci çelebilirdi. Orada yaşadığı kararsızlık golü getirdi. PTT 1. Lig’den gelip bu kadar önemli bir performans sergiliyor çok kısa sürede. Tebrik ediyorum onu” diye konuştu.

“BENCE GALATASARAY’DA GRUBUN DEĞİŞMESİ LAZIM”
Bir basın mensubun ‘Bu sezon Galatasaray’da 3 farklı hocayla karşılaştınız, hangi takımı daha rahat gördünüz?” sorusuna ise Arslan, şöyle cevap verdi:
“Dördüncüsü ile de karşılaşacağız galiba. Ben çok bir şey değiştiğini görmedim. Hocalar değişir ama anlayış değişmiyor. Galatasaray’da bence grubun değişmesi lazım. Çok yetenekli bir takım. 37 puanda olması çok anlaşılır bir şey değil. Burada diğer grupları da analiz etmek lazım. Dışarıdan gördüğümüz bu. Takım içindeki kimyayı yeniden oluşturmak lazım. Oyuncuya göre değil, hocaya göre oyuncu grubu oluşması lazım. Yoksa hep hayal göreceğiz. Bence inşallah çok başarılı olurlar ama o grubun ruhu değişmedikten sonra ben fazla bir şey değişeceğini düşünmüyorum.”
Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Arslan, “Beşiktaş maçında çok önemi bir performans sergiledi. Çok ciddi bir rakip. Bizim amacımız biz herkesi yenmek için mücadele ediyoruz. Saygı duyuyoruz rakibe ve tanıyoruz. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Teknik direktörün amacı galibiyettir. Hafta sonu da galibiyet için sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikYunanistan karıştı! Olaylar çıktı, maç yarıda kaldı…
Sonraki İçerikEski yöneticiden Galatasaray yönetimine yolsuzluk suçlaması…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz