VODAFONE’DAN YAVRU KARAKARTALLAR’A

23 NİSAN SÜRPRİZİ

Vodafone, bir kez daha Türkiye’de bir ilke imza atarak Vodafone KaraKartal’lıları ve çocuklarını ömür boyu unutamayacakları bir anı yaşamaya davet ediyor. Instagram’da başlayan yarışma kapsamında çocuklarıyla “selfie” çekip #YavruKaraKartallar etiketiyle paylaşan en yaratıcı 5 Vodafone KaraKartal’lı 30 Nisan’daki Beşiktaş – Kayserispor maçı için Vodafone Arena’ya gitme fırsatına sahip olacak. 5 minik kartal da İstiklal Marşı için Beşiktaşlı futbolcularla birlikte sahaya çıkarak bu ölümsüz ana şahit olacak.

Vodafone Türkiye, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizlere bir yenisini daha ekliyor. Vodafone KaraKartal, Instagram’da düzenlediği yarışma ile minik KaraKartal’lara unutamayacakları bir 23 Nisan sürprizi yaşatacak. Çocuklarıyla selfie çekip

#YavruKaraKartallar etiketiyle Instagram’dan paylaşan Vodafone KaraKartallılar, aileleriyle birlikte 30 Nisan’daki Beşiktaş – Kayserispor maçına gitme şansına sahip olurken, 5 yavru Kartal da Beşiktaşlı futbolcularla birlikte İstiklal Marşı için sahaya çıkma fırsatı yakalayacak. Ayrıca minik KaraKartallar İstiklal Marşı sonrasında Beşiktaşlı futbolcularla fotoğraf çekilerek, Vodafone Arena’daki bu unutulmaz anı ölümsüzleştirecekler. Beşiktaş – Kayserispor maçı öncesi futbolcu tüneline götürülerek futbolcularla tanışacak 5 minik Kartal ise sahaya Beşiktaşlı futbolcularla el ele çıkacak.

23 Nisan Cumartesi günü saat 11:00 itibarıyla Instagram üzerinden başlayacak yarışma, 25 Nisan Pazartesi günü saat 17:00’da sona erecek.

Jüri tarafından en yaratıcı 5 fotoğraf ve mesaj seçilecek

Jüri tarafından en yaratıcı 5 fotoğraf ve mesajın seçileceği yarışma, sonrasında kazananlar, www.vodafone.com.tr/KaraKartal vehttps://www.instagram.com/vodafonearena adresinden açıklanacak. Vodafone KaraKartal ekibi, jüri tarafından seçilen 5 taraftara ulaşarak organizasyonla ilgili bilgi gerekli bilgileri aktaracak. Yarışmayı kazananlara, İnstagram’ın mesajlaşma özelliğiyle ulaşılacak ekip, telefon numaraları ve diğer kişisel bilgileri alarak, 30 Nisan’daki maç için gerekli akreditasyonları gerçekleştirecek.

index-vodafone-arena-1903-tribunu-ozellikleri-ve-avantajlariYarışma kapsamında fotoğraf paylaşan taraftarların, jüri tarafından değerlendirmeye alınabilmeleri için Vodafone Arena Instagram hesabını takip ediyor olması ve #YavruKaraKartallar etiketini de kullanmaları gerekiyor. Ayrıca kazananların, Vodafone KaraKartal ekibine iletecekleri telefon numaralarının da aktif olarak Vodafone KaraKartal aboneliğe sahip bulunması koşulu aranıyor.

Yarışmayla ilgili gerekli tüm bilgilere https://www.instagram.com/vodafonearenaadresinden erişilebilir. Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi için dewww.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.

Önceki İçerikTürkiye Gazeteciler Cemiyeti seçimini Turgay Olcayto kazandı
Sonraki İçerikŞenol Güneş, 3-3’lük maç sonrası soyunma odasında ne dedi? Cenk açıkladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz