Sadi Tekelioğlu: Oyuncularım Galatasaray’dan teşvik primi almıştı

 

Trabzonspor’un altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu, 24 yıllık bir itirafta bulundu. Sadi Tekelioğlu, Gençlerbirliği’ni çalıştırdığı dönemde oyuncularının Galatasaray’dan teşvik primi aldığını söyledi.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve mevcut altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu, katıldığı Telegol programında çarpıcı iddialar ortaya attı.

Sadi Tekelioğlu, Gençlerbirliği’ni çalıştırdığı dönemde oyuncularının Beşiktaş maçı öncesinde teşvik primi aldığını iddia etti ve şu anda da teşvik primi alan oyuncular olduğunu belirtti.

Tekelioğlu yaptığı açıklamada, “Türkiye’de şu anda hala teşvik primi alan oyuncular var. Şu anda da bu suç. Yıllar önce Gençlerbirliği’ndeyken oyuncularım Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray’dan teşvik primi almıştı. Zalad’ın meşhur 8-0 biten maçının sezonuydu. Aynı gün Gençlerbirliği İstanbul’da Beşiktaş ile oynuyordu. Maçın 1 farkla bitmesi için aldılar, 3-1 bitti. Teivik primin görmedim ama biliyordum. O zamanki oyuncular beni mahkemeye de verebilir, sorun değil. Ben aldıklarını biliyorum. Şu anda da teşvik alan oyuncular var” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde hakem Ali Palabıyık’a gösterdiği tepkiye de açıklık getiren Tekelioğlu, “Ben Trabzonspor’da çalışırken Rize’de 4 penaltımızı vermeyen Ali Palabıyık’ı kısa süre sonra tekrar bizim maçımızda görünce ne yüzle buraya geldin dedim! Hakikaten bu nasıl iştir ya? Görevdeyken söyledim bunu yani. Hala diyorum mahkemeye verebilirler beni. Ancak doğrular konuşulmalı. Bakın Devlet, MHK ve Federasyon adaleti sağlayamazsa insanlar sağlar. Deniz Ateş Bitnel de hakemliği bırakmalıydı” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikTrabzonspor’da fatura oyunculara çıktı! 6 futbolcu kadro dışı kaldı…
Sonraki İçerikSaldırgan O.M.: Hakem Bayarslan’ı tanımam. O, Cüneyt Çakır, Orman ve Yıldırım’ın acısını çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz