Trabzon saldırganından olay sözler!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan’a saldıran O.M, tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece sertbest bırakılmıştı. Mahkemede pişman olduğunu söyleyen O.M sosyal medyadan “Devamı gelecek” mesajı verdi.

Hakeme saldırısı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması sonrasında ise O.M. “Beyler bayanlar mesaj atmayın artık. İlk defa mı sahaya atlayan birini görüyorsunuz? Yetişemiyorum. Mesajlar için sağ olun ama gerçekten yetişemiyorum. Her şey için sağ olun; devamı gelecek” paylaşımda bulundu.

 

DAYISI “BENİM PASSOLİG KARTIM YOK” DEDİ

Trabzon’da pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya atlayıp hakeme saldıran 17 yaşındaki O.M.’nin dayısı Yılmaz Taşkın, “Stada benim passolig kartımla girdiği söyleniyor. Benim passolig kartım yok” dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde dün basın toplantısı düzenleyen ve Trabzonspor – Fenerbahçe maçı ile ilgili gelişmeler konusunda açıklamalarda bulunan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, hakeme saldıran taraftar O.M.’ nin stada, dayısı Yılmaz Taşkın’a ait passolig kartı ile giriş yaptığını tespit ettiklerini söylemiş ve bu konuda yasal işlem başlatıldığını anlatmıştı.

571d1ed5c03c0e6b9082377aBu açıklamaya tepki gösteren Yılmaz Taşkın, kendisinin passolig kartı olmadığını ileri sürdü. Kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden Yılmaz Taşkın, “Benim passolig kartım yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğuma emin olduğum kadar, kartım olmadığına da eminim. 2011’den bu yana zaten maçlara gitmiyorum. Bu bir kumpastır” dedi.

Bu arada, çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan O.M’ nin geçen yıl ocak ayında internette paylaştığı bir miktar para fotoğrafıyla ilgili olarak da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu arada saldırgan O.M.’nin, kendisine ait sosyal medya hesabında, Fenerbahçe’nin voleybol ve basketbol takımlarına ait beğeni olduğu dikkati çekti.

Önceki İçerikGOAL Sergisi futbol sohbetinde Rıdvan Dilmen ve Hakan Ünsal olacak…
Sonraki İçerikGalatasaray’ın Dumankaya kararına eleştiri geldi: Bir aslan miyav dedi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz