Jan Olde Riekerink Bursaspor Maçını Yorumladı

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in maç sonu açıklamaları şöyle:

“Şu an içinde bulunduğumuz durumda 5. olabilmek için alabileceğimiz maksimum puanları almamız gerekiyor. Takımın üzerinde de bir baskı oluşabiliyor, her maçı kazanmamız gerekiyor. Bugün ekibime baktığımda, herkes kazanmak için her şeyini yaptı, maksimumu göstermek istediler. İlk 5 dakika iyi başlamadık aslında. Sonra 20 dakika iyi oynayan bir Galatasaray vardı, orta sahada iyi pozisyon aldık. Sonlara doğru yaptığımız bir hata vardı, herkes topun önündeydi. Herkes topun önünde olduğu için, ofanstan defansa geçişte sıkıntılar yaşadık, rakibimiz pozisyonlar buldu. İkinci yarıda pozisyonlara girdik. Skor almak için atılan goller önemli. Sadece maç için değil, antrenmanlara da bakıldığında oyuncuların kulüp için büyük sorumluluk hissettiğini görüyoruz. Hedeflerin ne kadar önemli olduğunu biliyorlar.

Jan Olde Riekerink Bursaspor Maçını Yorumladı

“İlk yarı başladığında ben önemli olanın takım olmamız olduğunu belirtmiştim. Her ne kadar skora üzülsem de, daha iyi bir takım var, mücadele eden, koşan bir takım görüntüsü veriyoruz, o bizi mutlu ediyor. Ligin son bölümüne geldik, ister istemez üzerimizde baskı oluşuyor. Bunu da bazı anlarda görebiliyorsunuz. Bunu negatif olarak da görebiliyorsunuz, pozitif noktaları da yok değil tabii ki. Bunu kalpten söylüyorum, takımımı tebrik ediyorum. Maç içinde bazı duygusal patlamalar olabiliyor. Bu da oyuncuların hedefe şartlandığını gösterir. Aldığımız sonuç beni üzüyor ama, kulüp için, camia için, forma için bir şeyler yapmak istemeleri beni mutlu ediyor.”


 

hamzaoğlu.jpg

Hamza Hamzaoğlu’dan Galatasaray yorumu

 

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 biten Galatasaray maçını “Güzel ve keyifli bir karşılaşma oldu” şeklinde değerlendirdi.

Sezona Galatasaray Teknik Direktörü olarak başlayan ancak yolların ayrılmasından sonra Bursaspor’un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada “Güzel bir maç oldu. İki takım da kazanmak için oynayacaktı. Galatasaray’ın Avrupa hedefi vardı ama bizim şansımız kalmamıştı. Galibiyete biz daha yakındık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Benim için güzel ve keyifli bir maç oldu” dedi.

Galatasaray’ın kendisi dönemindeki performansıyla şimdiki grafiğini karşılaştırmasıyla ilgili soruya “Aslında Galatasaray’ı çok fazla değerlendirmek istemiyorum. Çünkü Bursaspor’un hocasıyım” yanıtını veren Hamzaoğlu sonra da “Galatasaray son haftalarda toparlandı. Herhalde bizim sezon başında yaptırdığımız planlamaya göre çalışmalar şu anda kendi gösterecekti, ondan olmuş olabilir. Eski oyuncularımı tekrar görmek güzeldi. Onlara da başarılar diliyorum. Riekerink’i tebrik ediyorum takıma katkılarından dolayı” şeklinde konuştu.

Bu arada maç öncesi Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu’nun yanına gittiler. Sadece Podolski, Hamzaoğlu ile selamlaşmaya gitmedi.

ae7d3391660c4387b27b4a731d6e3199

Önceki İçerikGalatasaray formasında BM ilanı!
Sonraki İçerikArda Turan, Ayakkabı Tasarım Yarışması’nın da yüzü oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz