Birileri Meral’e dur demeli

Yönettiği her maçta takımlarının birinin emeğini yanlış düdükleriyle gasp eden İlker Meral’e artık birilerinin, “Dur” deme zamanı geldi ve geçiyor bile…

Sizlere aklımda kalan İlker Meral’ın çok önemli hatasını aktarmaya çalışacağım. Yıllar önce Spor-Toto Süper Ligi’ne yükselme Play-Off maçında İlker Meral, Adana Demirspor’un lehine verdiği penaltı kararına kargalar bile güldü.

Bundan 2 veya üç yıl önce Kasımpaşa- Galatasaray maçında İlker Meral, herkesin gördüğü ve sadece kendisinin göremediği bir olay yaşandı. Galatasaray atağında top Kasımpaşa ağlarına giderken, Kasımpaşalı savunma oyuncusu uçarak ağlara giden topu eliyle çelmesine karşın, Meral oyna işareti yaptı ve Galatasaray’ı bir golden etmişti.

Dün oynanan Kasımpaşa- Osmanlıspor maçının 45. dakikasında Osmanlıpor’un atağından top Kasımpaşa savunma oyuncusunun kafasından geri döndü. İlker Meral herkesin şaşkın bakışları arasında, penaltı noktasını gösterdi. İlker Meral’in gereksiz yere verdiği penaltı sonrasında Kasımpaşa galibiyetten oldu. İlker Meral’ın kötü yönetimi sonunda Kasımpaşa ve futbolcular maddi zarara uğradı.

154510İlker Meral’in dünkü karşılaşma sonrasında, kafasını yastığa koyduğunda nasıl uyuduğunu merak ediyorum.

Kasımpaşa’nın ve oyuncularının hakkını yediğini acaba hiç düşündü mü? Ben İlker Meral’ın gözlerinde bir sorun olduğuna kesinlikle inanıyorum.

Yukarıda saydığım üç pozisyonda da kesinlikle kasıt aramıyorum. İlker Meral’in maça çıkmadan başka hakemler gibi kafasında tilkilerin dans ettiğini sanmıyorum. O zaman İlker Meral eşiyle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra hemen bir göz doktoruna gitmeli ve sorununa çözüm bulmadı…

FEHMİ ÖZGÜLER

Önceki İçerikOkay Karacan, Leicester’ı yazdı: Güney Asyalıların devrimi…
Sonraki İçerikDerbide deplasman yasağı kalktı! Beşiktaş taraftarı TT Arena’ya mı geliyor? Galatasaray açıkladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz