1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından her sene geleneksel ‘Sarı Kırmızı Kareler’ Fotoğraflar Yarışması jurisi bugün dernek binasında bir araya geldi. Bu sene Doğa Sigorta’nın sponsor olduğu yarışmada jüri üyeleri en güzel fotoğrafı seçmek için uğraştı.

Juride Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Eşref Alaçayır, Galatasaray Medya İletişim Direktörü İskender Baydar, Galatasaray Televizyonu Yayın Direktörü Can Erbesler, 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, GSYİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Kırmızı, Nabi Kırmızı, Arslan Çakır, yayın müdürleri Arif Kızılyalın, Mustafa Karagöl, Mustafa Özbostan ve Bülent Tuncay ile spor yazarları Levent Tüzemen ve Ahmet Çakır yer aldı.

img_7928
Derneğin Levent’teki binasında yapılan fotoğraf seçiminde jüri 63 fotoğraftan takvime girecek 12 fotoğrafı seçti. Spor basını sektöründe hizmet veren foto muhabirlerinin katıldığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar 2017 yılı için bastırılacak 1905 GSYİAD takviminde yer alacak.

METİN ÖZTÜRK: BİZ ÇOK GÜZEL BİR AİLEYİZ

Konu ile alakalı Galatasaray.Org’a konuşan 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk, ”Bugün burada geleneksel fotoğraf yarışmamızın jurisini topladık. Aramızda çok değerli insanlar var. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyelerimiz ve basın kuruluşlarının çok değerli yayın müdürleri buradalar. Biz çok güzel bir aileyiz. Umuyorum en güzel fotoğrafları seçip ödüllerini haftaya takdim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
img_7969

Metin Öztürk, futbol ve basketboldaki çıkışa da dikkat çekerek, “Dün akşam Galatasaray Basket Takımımız, Barcelona’yı eze eze yendi. Hem de Galatasaray futbol takımımız yendi. Taraftarımız dün akşam ikiye bölündü. Bir kısmı futbolda bir kısmı basketbolda bugün akşam rakipleri izleyeceğiz kim kazanırsa kazansın sonuç ne olursa olsun kazanan Galatasaray olacak. Bunların renklerini de foto muhabiri kardeşlerimiz çekiyor. Güzelden güzel çekeceğiz. Keyifli bir seçim olacak. Sigorta sektörünün doğa sigorta bize sponsor oldu” dedi.

SARIKAYA: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, takvim yarışmasının jürisinde bulunmaktan keyif alacağını belirterek, “Gelenek uzun yıllar devam eder. GSYİAD başlattığı kalıcı bir organizasyon seneler boyu devam eder” ifadelerini kullandı.

img_7937Sarıkaya, “Aynı saatte iki önemi maçın olması talihsizlik ikisi de iyi sonuçlandı. Ligde iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Sezona başladığımız tempoyu yakalayarak tekrar şampiyonluğa ilerleyeceğiz. Basketbolda yeni kurulan bir takımız takımın alışma süresi geçince galibiyetlerin geleceğini bekliyorduk” diye konuştu.

ALAÇAYIR: GALİBİYETLER ATEŞLEYİCİ GÜÇ OLACAK
Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, dün akşam çok mutlu olduklarını belirterek, “Hem futbolda hem de basketbolda tekrar galibiyet alarak ayaklarımız üzerinde durmaya başladık. Yeniden başarılı bir çıkış yakaladık. Bursaspor çok güçlü bir takım. Barcelona da çok güçlü bir takım. Bu galibiyetler Galatasaray’ı ateşleyecektir” sözlerini sarf etti.

img_7947Doga Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, bugün çok keyifli olduklarını belirterek, “Hem futbolda hem de dün akşam basketbolda galip geldik. İnsanlara futbolu sevdiren foto muhabirlerinin çektiği güzel fotoğrafları seçeceğiz” diye konuştu.

Organizasyon dereceye giren fotoğrafların seçilmesi ve birlikte yenen geleneksel yemek ile sona erdi.

Ödül Töreni 30 Kasım Çarşamba Günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilecek.

Önceki İçerikFehmi Özgüler spor basınının efsane müdürü Necmi Tanyolaç’ı yazdı…
Sonraki İçerikGalatasaray’a tahliye şoku! Kadıköy Belediyesi Taçspor Tesisleri’ni istiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz