Yargıtay’ın ‘Futbolda Şike Davası’ sanıklarının beraat kararlarını onamasının ardından gündeme gelen 2011 Süper Kupa’nın oynanmasıyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir’den açıklama geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın oynanmasına sıcak baktığı kupayla ilgili Özdemir de olumlu görüş bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2011 yılı Süper Kupa maçının oynanmasını istediğini açıkladı.

Yargıtay’ın 5 sanık hakkındaki beraat kararlarını onamasının ardından Fenerbahçe Kulübü, 2011’deki Süper Kupa’nın oynanması için TFF’ye başvurduklarını açıklamıştı. Beşiktaşcephesi de maçın oynanması yönünde görüş bildirmişti.

İki takımın talebinin ardından konuyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir’den açıklama geldi.

“BENİM OYUM OYNANMASI YÖNÜNDE OLACAK”

Habertürk TV’ye konuşan Nihat Özdemir finalin oynanmasını istediğini söylerken, yönetim kurulu toplantısında bu yönde oy kullanacağını belirtti.

Özdemir açıklamasında, “İki büyük kulübümüz böyle bir taleple bize geldiler. Konuyu yönetim kurulunda değerlendireceğiz. Ben de 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım. Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin futbolda şike davası kapsamında Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları hakkındaki beraat kararını onamasının ardından TFF’ye 2011 Süper Kupa maçının oynanması için başvurmuştu.

Önceki İçerikKonyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, D-Smart canlı yayınında
Sonraki İçerikEski hakem Bülent Demirlek’ten kripto para açıklaması: Asıl mağdur benim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz