2021 TMOK Fair Play Ödülleri, kazananlara verilmeye başlandı. Atatürk ve Türkiye hakkındaki paylaşımı nedeniyle Tanıtım dalında Şeref Diploması kazanan İngiliz Yüzme Antrenörünün ödülü Olimpiyatevi’nde yapılan törenle verildi.

İSTANBUL (TSA)-TMOK Fair Play Komisyonu tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri’nde 2021 yılı kazananları ödüllerini almaya başladı. Pandemi nedeniyle 2 yıldır büyük tören yerine, bireysel organizasyonlarla takdim edilen ödüllerin ilki verildi.

Olimpiyatevi’nde düzenlenen törende, Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ve Türkiye hakkındaki sözleri nedeniyle Tanıtım dalında Şeref Diploması ödülüne hak kazanan Energy Standard Swim Club’ın Genel Menajeri James Gibson MBE’nin ödülü verildi. Avrupa ve Dünya Yüzme Şampiyonluğu bulunan Büyük Britanyalı yüzme antrenörüne Fair Play Şilti ve Şeref Diploması, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ve TMOK eski Yönetim Kurulu Üyesi Sema Kasapoğlu tarafından verildi. Törende Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz da hazır bulundu.  

ÇOK GURURLUYUM

İngiliz Spor Adamı James Gibson MBE, törenden sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Türkiye Olimpiyat Komitesi’nden Fair Play ödülü almaktan ve iyi bir elçi olmaktan büyük gurur duyuyorum.

Türkiye harika bir kültüre ve iyi insanlara sahip harika bir ülke. Onuruna teşekkür etmesi gereken o kadar çok insan var ki onlar olmadan bu ödülü almam mümkün olmazdı.”

ATATÜRK’Ü VE TÜRKİYE’Yİ ÖVMÜŞTÜ

İngiliz Yüzme Anterönü James Gibson MBE, Yüzme Ligi için bulunduğu Eindhoven’dan 10 Kasım’da Instagram hesabından Atatürk ile ilgili bir video linki paylaşarak düşüncelerini şöyle dile getirmişti: “Türkiye’yi orada yaşadığım zamandan hatırlıyor ve özlüyorum. Atatürk muhteşem bir lidermiş. Bu İngilizce kısa video o kadar güzel ki sosyal medyamı kullanarak diğer insanların Türkiye’yi anlamalarına yardımcı olmak istiyorum. Biliyorsunuz ki batılı propaganda Türkiye’ye karşı hep negatiftir. Halbuki ben orada yaşarken bize anlatılandan bambaşka bir dünya gördüm.”

2021 TMOK Fair Play ödülleri, düzenlenen törenlerle kazananlara verilmeye devam edecek.  

Önceki İçerikSergen Yalçın’ın zor kararı! Al Nasr, genç çalıştırıcıya yıllık 5 milyon euro önerdi
Sonraki İçerikBurak Yılmaz’a Işıtan Gün’ün Fortuna Sittard’ı talip oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz