Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım sahaya indi

Samandıra ziyaretlerini daha çok sezonun kritik haftalarında gerçekleştiren başkan Aziz Yıldırım, dün soluğu tesislerde aldı. Takımın antrenmanını izleyen Yıldırım, oyuncularla da görüşme yaptı.

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın mesaisi erken başladı. Monaco karşısında Şampiyonlar Ligi’nin kaybedilmesiyle soluğu dün Samandıra Tesisleri’nde alan Aziz Yıldırım, bu kez işi sıkı tutuyor.

Önceki yıllarda bu ziyaretleri sezonun kritik haftalarında yapan F.Bahçe Başkanı Yıldırım, bu sefer daha sezon başlamadan Samandıra’daydı. Monaco maçındaki sonuç sebebiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle çalışmayı izleyip, takımın son durumu ile ilgili bilgi aldı. Sonra da oyuncularla görüşmeler yaptı.

3-5-2 ISRARI

Monaco’daki rövanş maçına da giden Yıldırım ve yöneticiler, ilk karşılaşmadaki skor ve oyunun etkisiyle turdan oldukça ümitliydi. Ancak 3-5-2 ısrarı ve devamında yapılan taktik nedeniyle turun gittiğini düşünen yönetim, faturayı teknik direktör Vitor Pereira’ya kesti.

Önceki gün Başkan Yıldırım’ın yer almadığı zirvede, Portekizli hocaya sert eleştirilerin yapıldığı ortaya çıktı. Bu görüşmede yolların ayrılması beklense de, şimdilik bu karar hem sportif hem de ekonomik gerekçelerle alınmadı.

Fenerbahçe\'de Aziz Yıldırım sahaya indi

ERKEN BAŞLADILAR

Ancak bundan böyle başkan ve yönetim kurulu üyeleri sürekli takımla olacak.

İşi sağlama alan sarı-lacivertliler, bu sefer Samandıra ziyaretlerine erken başlayarak ilerleyen dönemde oluşabilecek hatalara ve krizlere anında müdahale edecek.

BİR GÜN İZİN

Yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, dünü tek antrenmanla geçirdi.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Salonda yapılan ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından çalışmalar sahada devam etti. Isınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla süren antrenman, pas organizasyonları ve dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Sarı-lacivertliler bugünü izin yaparak geçirecek, yarından itibaren de çalışmalarını sürdürecek.

‘İSTİFA ET PEREIRA’

Vitor Pereira, görevine devam ederken, Fenerbahçeli taraftar ise istifa etmesi için baskı yapmaya başladı.

Sosyal medya üzerinden Portekizli çalıştırıcıyı ayrılmaya zorlayan sarı-lacivertliler, twitter’da ilk sıraya oturdu. Bu arada yönetim de yeni teknik adam içinde çalışmalar başladı. Pereira ile sezonun tamamlanmasının zor olduğunun farkında olan sarı-lacivertliler, şu anda takım çalıştırmayan önemli teknik adamları tespit etmeye çalışıyor. Bu tespitin ardından da bir “B Planı” oluşturulacak. (milliyet)

Önceki İçerikGalatasaray Dzemaili’yi önce unuttu sonra resmi siteye koydu…
Sonraki İçerikFETÖ’den tutuklanan komedyen: Enes Kanter’den 100 bin dolar borç aldım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz