Spor Toto Basketbo lLigi ekiplerinden Muratbey Uşak, Yunanistan’da PAOK ile özel bir karşılaşma yapacak.

Muratbey Uşak, sezon önü oynadığı toplam 4 hazırlık maçının 3’ünü kazanarak yeni sezon için olumlu sinyaller verirken, bugün oynayacağı PAOK hazırlık maçı ayrı bir önem taşıyor. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Muratbey Uşak için bu hazırlık maçı önemli bir prova olacak. Karşılaşma PAOK Sports Arena’da saat 16.00’da başlayacak.
Uşak ekibi maç öncesi gittiği Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşadı. Selanik’te yaşayan bir çok soydaşımızda takımımıza ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdiler.

1467285793_1456212120_muratbeylogoMURATBEY HAKKINDA:

Yarım yüzyılı aşkın bir geçmişe sahip olan Muratbey, tecrübesiyle peynirin Türkiye’deki gelişimine yön veren en önemli firmalar arasındadır. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey, 30 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, 400 çalışanı ve günde 700 ton süt işleme kapasitesi ile her gün Türkiye çapında 15 bin satış noktasına ulaşmaktadır.

Daha fazla sayıdaki insanın sağlıklı sütle üretilmiş sağlıklı ürünler tüketmesini sağlamayı amaçlayan Muratbey, HACCP, TSE Uygunluk, BRC, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi gibi tüm Kalite Yönetim Belgelerine sahiptir.

Başta ABD olmak üzere Japonya, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Katar, Türkmenistan ve Azerbaycan gibi bir çok ülkeye ihracat yapan Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında Türk peynirini tanıtmaktadır.

Muratbey, AB ülkeleri, ABD, Rusya, Kuveyt, Ürdün, BAE, Fas gibi 60’a yakın ülkede markasını tescil ettirmiştir. Turquality Marka Destek Programı’na kabul edilen sayılı firmalardan biri olan Muratbey, ayrıca İSO İnovasyon Ödülleri’nde finale kalmayı başaran ve “İş Sonuçları Dalında” ödül alan tek gıda firması olmuştur.

Aldığı ödüllerle kaliteli üretim anlayışını taçlandıran Muratbey, beş kıtada 40’dan fazla ülkede yer alan dünyanın önde gelen kalite araştırma şirketi ICERTIAS’ın “kalite” araştırmasında dünyanın en prestijli kalite madalyası ödülü “QUDAL- Kalitede 1 Numara” madalyasına layık görülmüştür. Böylece Muratbey, dünyanın tanınmış markalarının sahip olduğu QUDAL-QUality MeDAL ile marka algısının gücünü bir kez daha kanıtlamıştır.

Muratbey, toplumun gelişimine ve sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla da başta spor olmak üzere eğitim, kültür sanat ve çevre konularında birçok sosyal sorumluluk projesini de başarıyla sürdürmektedir. Muratbey, destek verdiği projelerin uzun soluklu olmasına, toplumsal anlamda fayda üretmelerine ve kalıcı yarar sağlamalarına da dikkat etmektedir.

Çevreye saygılı bir üretim gerçekleştiren Muratbey, enerji tasarrufu ve üretimde sıfır kimyasal atık hedefi için çaba göstermekte ve sadece ürün değil geliştirdiği teknolojik projelerle de sektöründe öncü ve örnek olma rolünü devam ettirmektedir.

Önceki İçerikBülent Tuncay Galatasaray’ı yazdı: Eren, Tolga, Bruma… Ve diğerleri…
Sonraki İçerikErman Toroğlu’ndan şok iddia: Burak Milli Takım kampında Tümer’i dövdü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz