İBRAHİM KUTLUAY BOYALI ALAN’DA

 

Radyospor’da Senih Yurga ve Ümit Avcı’nın  sunduğu “Boyalı Alan” programına konuk olan, Darüşşafaka Doğuş İcra Kurulu Üyesi, Türk Basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden bir tanesi İbrahim Kutluay Radyospor’a özel açıklamalarda bulundu. Nesine sponsorluğunda gerçekleşen programda öne çıkan başlıklar şu şekilde;

 

“Fenerbahçe’nin hiçbir oyuncusuna talip olmadık”

 

“Bizim çok ciddi bir analiz ekibimiz var. Bir çok ligde oynayan oyuncularımız bir iki sezon önceden incelenip, analiz ediliyor ve biz çıkan rapor doğrultusunda ilerliyoruz. Fenerbahçe’nin hiçbir oyuncusuna talip olmadık. Ben Fenerbahçeliyim, bunu da her seferinde ifade ediyorum. O takımda şampiyonluk yaşamış, o takımın altyapısında yetişmiş bir oyuncuyum ama şu anda Darüşşafaka Doğuş’un operasyonunu yürütüyorum ve Yönetim Kurulundayım. Tabiki bütçemiz doğrultusunda kulübümüze yakışan bir takım kurmak zorundayız. Bunun için hiçbir kulübe zarar vermeden, kimseyle ters düşmeden görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe kadrosunda bulunan bir çok oyuncu menajerler tarafından teklif edilmesine rağmen biz hiçbir kulüple böyle bir diyaloğa girmeyeceğimizi, bizim transfer politikamız olduğunu, koçumuzun verdiği rapor doğrultusunda hareket edeceğimizi kendilerine ifade ettik. Maalesef sosyal medyada bu şekilde karşı karşıya getirmeler olabiliyor ama bizim Fenerbahçe ile çok yakın ilişkilerimiz var. Kimseye karşı bir yanlışımız yok.”

 

“Final Four İstanbul’da yapılacağı için mutluyum”

 

“Final Four’un İstanbul’da olması ülkemiz adına son derece sevindirici. İstanbul’da yapılan her organizasyondan buraya gelen her ülke çok rahat bir şekilde ayrılıyor. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Buraya gelecek her oyuncu son derece tatmin olmuş şekilde ayrılacaktır. Ayrıca bu durum takımlarımıza da motivasyon kaynağı oluyor. Bir takım için şu an  Final Four’u hedeflemek son derece zor ve tehlikeli bir hedef olur. İlk olarak değişik bir format oynanacak.  İstanbul’da yapılacağı için mutluyum. Doğuş olarak Euroleague’in sponsorlarından bir tanesiyiz. Euroleague kupasını kaldıran tek Türk sporcusuyum ama umarım bu sene bu bozulur. Bir Türk takımı Euroleague’den şampiyonlukla ayrılırsa bu beni çok mutlu eder.”

 image001

“Koçluk yapmayı düşünmüyorum”

 

“Koçluk yapmayı düşünmüyorum. Ben şu an bulunduğum Darüşşafaka Doğuş İcra Kurulu  Yöneticiliğinden memnunum. Kendi basketbol tecrübelerimi katarak kendi kulübümde farklı bir sistemle koçumuzla beraber bir konsept yaratmaya çalışıyoruz. Tabi bu bir zaman alacaktır. Yapmak istediklerimizin henüz bir kısmını yapabildik. Daha yapmak istediğimiz çok şey var. Bunu da zaman içerisinde hayata geçireceğiz. Koçluk yapmayı düşünmüyorum ama yönetici olarak basketboldaki tecrübemi yine basketbola vermeye devam edeceğim. Umarım yöneticiyken de bir Euroleague kupası kazanırız.”

Önceki İçerikVodafone 38. İstanbul Maratonu kayıtları yarın sona eriyor…
Sonraki İçerikVodafone Red Famous Cup heyecanı internette yaşandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz