Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Mert Kerem Zelyurt ve Muazzez Şaşmaz Ataçocuğu, sporda yaşanan işsizlik sorununu “Sporda İstihdam ve Düzen Sorunu” adıyla kitaplaştırdı.

Beş bölümden oluşan kitapta “Türkiye’de Yer Alan Spor Bilimleri Fakülteleri, İstihdam ve İşsizlik”, “SBF mezunlarının İş İmkanları ve Meslek Algısı”, “İstanbul’da Spor Merkezleri’ndeki Antrenörlerin Çalışma Koşulları”, “Futbol Endüstrisi ve Futbolcu Ücretleri Üzerine” ve “Olimpiyatların Ekonomisi ve Yönetimi” başlıkları ile konular irdeleniyor.

Doç.Dr.Mert Kerem ZELYURT
Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliğini bitirmiştir. Diğer lisansı Sosyoloji üzerinedir. Yüksek Lisans ve Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde Spor Yönetimi alanında yapmıştır.
Şu an Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Doçent olarak görev yapmaktadır.
Doç.Dr.Muazzez ŞAŞMAZ ATAÇOCUĞU
Uludağ Üniversitesi İktisatı bitirmiştir. Diğer lisansı Çalışma Ekonomisi üzerinedir. Yüksek lisansını Muğla Üniversitesi’nde, Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde Spor Yönetimi alanında yapmıştır. Şu an Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Doçent olarak görev yapmaktadır.

 

Önceki İçerikSabah’ın ekonomi müdürü Şeref Oğuz’dan şok yazı: Dergiler büyük israf, ambalajı açılmadan çöpe gidiyor
Sonraki İçerikMehmet Rıza Güleren: Türk boksu 12 yıldır ıska geçiyor. Biz buna dur diyeceğiz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz