LEVI’S®, SERBEST DALIŞ DÜNYA REKORTMENİ ŞAHİKA ERCÜMEN’E SPONSOR OLDU

Levi’s®, kırdığı dünya rekoruyla tüm gözleri üzerinde toplayan başarılı milli sporcumuz Şahika Ercümen’e 2019 boyunca Co-sponsor olduğunu açıklıyor.

Türkiye’yi serbest dalış alanında global spor platformlarında en iyi şekilde temsil eden, Şahika Ercümen’in sene boyunca gerçekleştireceği rekor denemelerini Levi’s® destekleyecek. Sene boyunca Levi’s® ile birbirinden farklı projelere imza atacak olan Ercümen, global bir markanın desteğini arkasına almaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. İş birliğinin ilk meyvesi olarak hayata geçen ve Türkiye’den sadece Ercümen’in yer aldığı, Levi’s®’ın dünyamızı ileriye taşıyan, kendi dünyasına yön veren kadınlara adanmış #ISHAPEMYWORLD platformu için gerçekleştirilen ilk projesiyle ilgili detaylar çok yakında açıklanacak.

Şahika Ercümen Hakkında

16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Ercümen, 2019 itibariyle serbest dalış alanında 9 adet resmi dünya rekorunun sahibi. Dünya rekorlarının yanı sıra, 1998’den beri katıldığı yüzme ve sualtı sporları müsabakalarında ulusal ve uluslararası 100’ün üzerinde madalya, çeşitli özel ödüller, kupalar, birçok Türkiye rekorunu da elinde bulunduruyor . 2018 yılında Salda Gölü’nde 1 dakika 58 saniyede, 65 metreye dalarak Kadınlar Paletsiz Değişken Ağırlık Kategorisi”nde 55 metre sınırını aşan ilk kadın oldu. Milli sporcu geçtiğimiz ay katıldığı 3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında Antarktika’da dalış yaparak kıta tarihinde tüpsüz dalış yapan ilk Türk kadını olarak da tarihe geçti. Şahika, suya karşı olan tutkusu ve minnettarlığının göstergesi olarak sualtıyla ilgili birçok sosyal sorumluluk projesini de gönüllü olarak yürütmekte.

IG: @SahikaErcumen

Levi’s® markası hakkında

Levi’s® jean’leri 1873 yılında Levi Strauss & Co. tarafından keşfedildiğinden bu yana dünyanın en tanınan giysilerinden biri haline gelen ve nesillerdir tüketicilerin hayal gücünü ve bağlılığını yakalamayı başaran bir marka. Klasik Amerikan stilini ve çabasız “cool” tarzı temsil eden Levi’s® marka portföyü, daima öncü duruşu ve hazır giyim sektöründe eşi bulunmayan yenilikçi ruhuyla evrimini sürdürmekte. Dünyanın lider jean ve aksesuar markası olarak 110’dan fazla ülkede satılan Levi’s® ürünleri, insanların kişisel stillerini ifade etmelerini sağlıyor.

Önceki İçerikBinali Yıldırım, Türkiye’nin ilk Ermeni televizyonu LUYS TV’ye konuştu: Kimse tedirgin olmasın
Sonraki İçerikDecathlon’un düzenlediği Erciyes Kayak Yarışması 10 Mart’ta yapılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz