Fenerbahçe’de kulübe polemiği!

Bursaspor maçı sonrası Pereira ile mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve takımına 3 puanı getiren golü atan Robin van Persie arasında kulübe polemiği yaşandı.

VAN PERSIE: KULÜBEDE OLMAKTAN MEMNUN DEĞİLİM
Karşılaşma sonra açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız, Pereira’ya mesaj göndererek yedek kalmaktan mutlu olmadığını söyledi. Fiziksel olarak eksik olduğu yönündeki eleştirilere katılmayan Robin van Persie, “Dürüst olmak gerekirse bu akşam kulübede olmaktan dolayı mutlu değildim. Artık 90 dakika maç oynayabilirim. Bu akşam yedek kulübesindeydim ve mutlu değildim. Fiziksel açıdan iyiyim. Buna cevap vermenin yolu bugün yaptığım gibi takımı ileri taşımaktı ve bugün yaptığım gibi gol atmaktı. Ben de öyle yaptım” ifadelerini kullandı.

PEREİRA: 23-25 KİŞİ OYNATABİLSEM İŞLER DAHA KOLAY OLURDU
Van Persie’ye cevap gecikmeden Pereira’dan geldi. Pereira, Hollandalı futbolcuya cevap verirken, “Eğer 22,23-25 oyuncu sahya sürecek olsaydım işler daha kolay olurdu. Ancak 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Ben bu kadroyu en iyi şekilde yönetmek kararlar almak mecburiyetindeyim. Oyuncular beğensin veya beğenmesin kararlar alırız. Van Persie’nin oyuna girdikten sonraki performansından dolayı çok mutluyum. Sadece golden dolayı değil takıma yardım etmesinden dolayı çok mutluyum. Hem defansif hem de ofansif anlamda yardımcı oldu. Hiçbir oyuncu kulübede oturmak istemez, bu nedenle mutsuz olması son derece doğal” dedi.

Önceki İçerikFB’de 2 farklı görüş… Meireles: Bu kez hatalarımızdan ders aldık! Hasan Ali: İyi oynamadık!
Sonraki İçerikRıdvan, Fenerbahçeli futbolcuyu kendisine benzetti: Bildiğin yavru Rıdvan!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz