Hamzaoğlu’ndan Sneijder’e sert cevap!

Sneijder her fırsatta yöneticilere Hamza Hamzaoğlu’nu kötüledi. Bu baskı, genç teknik adamın gidişine hız kazandırdı, Yönetim, Hollandalı yıldızı tetikçi olarak kullandı. A.Madrid maçı sonrası Hamza Hamzaoğlu aleyhinde konuşturdu

Galatasaray ile Hamza Hamzaoğlu ayrılığının önündeki sis perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Genç teknik adamın görevine son verilmesinde Burak Yılmaz’ı sorumlu tutanlar oldu ancak yönetime çok yakın isimler çok sürpriz bir isim ortaya attı. Herkesi şaşırtan Hamzaoğlu operasyonunun altında Wesley Sneijder’in olduğu ortaya çıktı. Atletico Madrid maçı sonrası Hamzaoğlu’nu hedef alan açıklamalar yapan Hollandalı yıldızın bundan önceki dönemde de benzer düşünceyi yöneticilerle paylaştığı belirtildi. Sneijder’in görüştüğü yöneticilere Hamzaoğlu’nun yetersiz bir teknik adam olduğunu, takımın yeterince çalışmadığını, genç teknik adamın taktik bilgisinin de yetersiz olduğunu anlattığı ifade edildi.

YÖNETİM Mİ KONUŞTURDU?

SNEIJDER’IN, Atletico Madrid maçı sonrası yaptığı “İyi çalışmıyoruz. Taktik açıdan da iyi hazırlanmıyoruz” şeklindeki açıklamaları ise yönetimin isteği ile gerçekleştirdiği konuşuluyor. Hamzaoğlu’nun 3 kupa kazandırmasının yanında, gönderiliş yöntemi nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan yönetimin, tepkileri yumuşatmak için Hollandalı yıldızı tetikçi olarak kullandığı iddiası, camiada dillendiriliyor. Sneijder gibi üst düzey bir futbolcunun gönderilen teknik adamın ardından böyle bir açıklama yapmayacağı, yönetimin kendisini zorladığı ileri sürülüyor.

‘MOURİNHO GİBİ’ DEMİŞTİ

Oysa Sneijder, 24 Mayıs 2015 tarihinde davetli olarak katıldığı bir hazır giyim markasının düzenlediği etkinlikte, Hamzaoğlu için “Prandelli’ye göre daha çok bizden birisi… Aynı zamanda iyi bir insan. Yaklaşımı bana Jose Mourinho’yu hatırlatıyor. Yardımcı hocaları da oyuncularla gayet iyi ilişkilere sahip” değerlendirmesinde bulunmuştu. Sneijder’in oyun içinde serbestlik istediği, kendisine bu fırsatı vermediği için Hamzaoğlu’na cephe aldığı iddia ediliyor.

SÖZ SAVUNMANIN

HAMZAOĞLU: SNEİJDER’İ DİNLERKEN ŞOK GEÇİRDİM

GALATASARAY’DA teknik direktörlük görevinden alınan Hamza Hamzaoğlu, Sneijder’i dinlerken şok geçirdiğini söyledi. Hollandalı futbolcunun yaptığı açıklamalardan sonra, “Bu kadar kötülük yaptığım (!) camiada iyi ki daha fazla kalmamışım” diye içinden geçirdiğini söyleyen genç teknik adam, şaşkınlığını şu sözlerle anlattı: “Bunları hak edecek ne yaptım diye düşündüm. Son güne kadar Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Daha önce hakkımda yaptığı açıklamalar herkes tarafından biliniyor. Bu açıklamaları kendi isteği ile yaptığına inanmıyorum. Geçen sezon 7 maçta 1 gol yiyerek şampiyon olurken de mi savunma çalışmamışız acaba?” (yeniyüzyıl)

Önceki İçerikCoşkun Türk, tutuklamaları yorumladı: Can Dündar gazetecidir…
Sonraki İçerikTürk-Rus uçak gerilimi spora da yansıdı… Kamplar iptal… Sharapova: Türklere haddini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz