Mustafa Denizli’nin yalnızlığı: “Kulübede kendimi görüyorum”

Transfer listesini 25 gün önce yönetime ileten Mustafa Denizli, “Arkamı döndüğümde içim rahat olsun” diyerek, yedek ancak her an oynayabilecek isimler getireceğini ifade etti. Üç yeni transferin 8 Ocak’a kadar Cim-Bom’a katılması beklenirken, diğerlerinin daha sonra gelebileceği

bjk_gs_mustafadenizli_14122015

Galatasaray, UEFA’nın şubat ayında alacağı mali fair play ile ilgili kararından önce transferi tamamlayıp, kaderini bekleyecek. Ancak teknik direktör Mustafa Denizli, takımın kaderini değiştirecek, genç ama yetenekli isimlere yöneldi.

Transfer listesini 25 gün önce yönetimine ileten Denizli, “Önce kulübem olsun. Arkamı döndüğümde içim rahat olsun. Şu an döndüğümde kendimi görüyorum!” diyerek yedek kulübesinin yetersizliğinden dert yandı.

Taşıyıcı kolon lazım
Yaptığının ara transfer değil, aslında normal transfer olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Mustafa Hoca’nın, ikisi genç olmak üzere 6 transfer yapacağı ifade edildi. Belirlenen iki gencin, 1-2 yıl içinde satıldığında 15-20 milyon euro getirecek kalitede olduğu da belirtildi.

0f9ac3c0cddc4e989e156aeef42a3272

Mustafa Denizli, yaş ortalaması 30’unu geçmiş, artık yorgun bir takım halinde gitmeye başlayan bu ekibin değişmesi gerektiğini söyleyerek, “Bize genç ve tecrübeli diyebileceğimiz taşıyıcı kolonlar lazım” yorumunu yaptı.

Keşke alıcı olsa…
İlk etapta 8 Ocak’taki kupa maçına kadar üç transferin gerçekleşeceği belirtilirken, diğer üçünün ise lig başlangıcından sonra da gerçekleşebileceği vurgulandı. Mustafa Hoca ve yönetimin esas düşüncesi ise gidecek oyuncular… “Alıcısı varsa satabiliriz. Ancak talip yok” diyerek sıkıntıyı tekrarlayan sarı-kırmızılılar, kimsenin kapıyı çalmadığından dert yandılar. (milliyet)

Önceki İçerikÖzbek Galatasaray’ı değiştiriyor! Giderler azaldı, başkan rekor bir borcun altına imza attı…
Sonraki İçerikPereira yine “Kadrom dar” dedi, raporunda “Transfer şart” dedi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz