‘Kadrom dar’

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira tatile çıkmadan önce de 10 numara ve forvet eksikliği ile ilgili raporu da yönetime iletti.Robin Van Persie, Luis Nani ve Lazar Markoviç’in yanı sıra geçen sezonun gol kralı Fernandao’lu sarı-lacivertlilerde Portekizli hocanın her mevkii de en az 2 alternatifi bulunmasına rağmen bu sözü söylemesinin temel nedeni ise hücumda yaşanan hayâl kırıklığı.

Savunma ön planda

%78 ile en çok isabetli orta yapan ve 259 kez ile ilk yarıda ligin en çok şut atan takımı olmasına rağmen F.Bahçe, bu sonuçları atılan gollere bir türlü yansıtamadı. Aldığı 1-0 ve 2-1’lik skorlarla savunma yönü daha çok ortaya çıkan sarı-lacivertli takımda Pereira bu durumu tamamen beceriye bağladı. Sezon başından beri “Agresif takım olacağız” sözünü vererek, “Önde baskı yapacağız ve çok gol atacağız” diyen teknik adam bu sözünü şimdilik tutamadı.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-06-25 20:38:16Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÿ¾DÄ
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-06-25 20:38:16Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÿ¾DÄ

En çok Sow etkiledi

ANCAK Pereira’nın “Kadrom dar” ifadesi takımın tamamı için değil, sadece gol yollarındaki durumun bir değerlendirmesi. Tatil öncesi yönetime sunduğu raporda da bu durumu geniş bir şekilde anlatan Pereira, 10 numara ve bir forvet ihtiyacından bahsederken yaşanan teknik sıkıntıları da dile getirdi.

SOW’UN gitmesiyle alternatiflerin azaldığına her fırsatta dikkat çeken Portekizli, Sivas maçı sonrası gol kaçıranlara attığı fırçayla da öne çıktı. De Souza, Ozan ve Markoviç’e sert uyarılarda bulunan hoca İstanbul’daki ikinci yarı çalışmalarında hücum formasyonlarının üzerinde duracak. (vatan)

Önceki İçerikDenizli’nin yalnızlığı: Kulübede kendimi görüyorum!
Sonraki İçerikBüyük iddia! “George Best Türk asıllıydı!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz