Cenk Tosun: ‘Kazandığımız için mutluyuz’
“Zor olacağını biliyorduk. İlk maçta da zorlanmıştık. Kamp döneminden geçtik, bacaklarımız yorgun. Takım yavaş yavaş kendine geliyor. Bu maçlardan ders çıkarmalıyız. Galip gelmeyi bildik. Gruptan lider çıkmak istiyoruz. Rakibi kutluyorum. İyi oynadılar. Maçın hakimi bizdik. Golü önce bulsaydık skor daha farklı olabilirdi. Kazandığımız için mutluyuz.”

Olcay Şahan: ‘Hocam beni nerede oynatırsa elimden geleni yaparım’
“Hazırlık dönemindeyiz. 1461 Trabzon ile oynadığımız maçlara biraz da hazırlık maçı gibi bakmalıyız. İyi bir maç oldu. Grupta lider olmak istiyoruz. Bu yolda önemli bir adım attık. Rakibi kutluyorum. Hocam beni nerede oynatırsa orada elimden geleni yaparım. Önemli olan takımın başarısı.”

ahocb_34

Şenol Güneş: ‘Mersin İdmanyurdu maçında daha iyi olacağız’
“Oyun üstünlüğümüz vardı. Akıcılık ve final paslarında sorunlar yaşadık bu da golü geciktirdi. Oyuncularımızın düşünce yapıları henüz istediğimiz seviyede değil. Daha arzulu oynamalıyız. Son bölümde rakibi zorladık. Mersin İdmanyurdu maçında daha iyi olacağız. Rakip dirençli oynadı. Oyuncularımı kutluyorum. Elimizdeki oyunculara güveniyoruz. Tolgay ve Veli aramıza yeni katıldılar. Kadromuz sayısal olarak eksik. Bir kaleci daha alınması uzun maratonda bize artı katar.”

Önceki İçerikBeşiktaş, 1461’i 90+1’de fethetti: 1-0…
Sonraki İçerikSerdar Bali, Abdülkadir’in boyunu uzatma çabasını ti’ye aldı: Yüzme ile boy uzasaydı benim şimdi NBA’de basket oynuyor olmam gerekirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz