Van Persie: Kuyt ve Sneijder’e minnettarım

Fenerbahçe-Kuban basketbol maçını tribünden izleyen ve atmosfere hayran kalan Van Persie, Türkiye’ye gelme kararı aldığı için kendisini eleştirenlere göndermede bulundu!

fft104mm4115198

Fenerbahçe’nin Hollandalı süperstarı, Fenerbahçe-Kuban maçında Arena’daki yerini aldı. Büyük bir heyecanla karşılaşmayı takip edip, maç sonunda kazanılan zafer nedeniyle büyük coşku yaşadı. Van Persie, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada da Türkiye’ye gelme kararı aldığı için kendisini eleştirenlere göndermede bulundu.

Hollandalı süperstar, “İyi ki ön yargılı insanların etkisi altında kalmamışım. Buraya gelme kararı aldığımda beni eleştirenler olmuştu. Şimdi dönüp baktığımda, Fenerbahçe’ye transfer olmam konusunda bana destek veren başta Kuyt ve Sneijder olmak üzere herkese minnettarım. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi kısa sürede anladım. Ayrıca zorlu süreçte bana destek veren Vitor Pereira ve takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

‘Final Four’a gideceğim’

Sarı-Lacivertliler’in basketbol maçlarını kaçırmamaya çalıştığını beliren Van Persie, “Fenerbahçe bu coşkulu taraftarı ve bu kadrosu ile bana göre geçen sezon kaçırdığı Avrupa Ligi şampiyonluğunu bu kez kazanır. Eğer takvim uygun olursa, ben de 13-15 Mayıs tarihlerinde Berlin’de yapılacak Final Four’a ailemle gidip, bu başarıyı yerinde görmek istiyorum” ifadesini kullandı. (fanatik)

Önceki İçerikAlptekin, WADA’nın “rüşvet” iddiası hakkında şok bir açıklama yaptı: Biz o parayı…
Sonraki İçerikTSYD İstanbul Şube’den Genel Merkez’e mektup: Olağanüstü kongre kararı alın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz