Mario Gomez: ‘Klas bir futbol oynadık’
“Kolay olmadı. İki maçımız ertelenmişti. İyi ve klas oynadık. Daha çok gol atabilirdik. Hala geliştirmemiz gereken yanlarımız var. Her şeye rağmen ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık. Sıkı çalışıyorum. Konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Her maçta pozisyon buluyoruz. Gol atmak için hazır olmalıyım. Arkadaşlarım güzel asistler yapıyor bana gol atmak kalıyor. Çalışmaya devam edeceğim. Ortaya koyduğumuz oyun beni mutlu ediyor. Eminim sezon sonu şampiyon olacağız.”

İsmail Köybaşı: ‘Coşkulu ve zevk veren bir oyun oynadık”
“Rhodolfo, çok karakterli ve disiplinli bir oyuncu. Yaşadığı sakatlık bizi de derinden üzdü. Onun için zorlu bir süreç başlıyor. Ailesinin ve bizim yardımlarımızla yeniden ayağa kalkacaktır. Geçmiş olsun diyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyet camiamıza armağan olsun. Coşkulu ve zevk veren bir oyun oynadık.”

amarb_8

Marcelo Guedes: ‘Beşiktaş’ın bir parçası olmak mutluluk verici’
“Çok mutluyum. Katkı yapmak ve sevincin bir parçası olmak çok güzel. Güçlü bir başlangıç yaptık. Beşiktaş’ın bir parçası olmak mutluluk verici. Hedeflerimiz var. Yakın zamanda bu hedeflerimize ulaşacağız. Defansta uyum sorunu yoktu. Günden güne daha iyi olacağım.”

atolb_17

Tolga Zengin: ‘Rakiplerin puan kaybettiği hafta kazanmamız iyi oldu’
“Uzun zamandır lig maçı oynamıyorduk. Güzel bir başlangıç yaptık. Rakiplerimizin puan kaybettiği hafta kazanmamız iyi oldu. Ligin sonuna kadar böyle devam etmeliyiz. Rekabet takımı geliştirir. Her şey Beşiktaş’ın şampiyonluğu için. Marcelo ve Delgado ile uyum sorunu yaşamadık.”

Önceki İçerikTalihsizliğin böylesi… Burak gitti Sinan sakatlandı, Ersan gitti Rhodolfo sezonu kapadı…
Sonraki İçerikŞenol Güneş 4-0’lık maç sonrası sitem etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz