Denizli: “Fazla eleştirilecek bir şeyimiz yok!”

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Mersin İdman Yurdu yenilgisini “Bu maçı fazla değerlendirecek tarafımız yok” sözleriyle değerlendirdi.

“Bizim bugün bu maçı fazla değerlendirecek tarafımız yok. Akhisar Belediye maçından sonra psikolojimiz biraz bozuldu” diyerek konuşmasına başlayan Denizli şunları söyledi:
“Bugün bizim ligde ciddi bir algı sorunumuz var. Koşu, istek ve sevgi olarak hakkikaten inanılmaz olumsuz bir tablo vardı. Fazla eleştirilecek bir şeyimiz de yok. Hem kafa hem istek olarak dönüş arıyoruz. Bu akşamki görüntü hepimiz için üzüntü verici. Zorluk yaşadığımız bir gerçek. Bazı şeyler üst üste geldi. Bunları sihirli dokunuşla değiştirmek mümkün olmuyor. Maçın büyük bir bölümünde pasif bir görüntü sergiledik. Semih’in atılmasından sonra kısa bir süre şok yaşadık. Skoru döndürebilirdik. Bu gücümüz var. Ama bu maçta neden yapamadık onu sorgalamak lazım.”

950denizlii_CIP89

DENİZLİ: SNEİJDER’İN BİR PROBLEMİ VAR
Denizli’ye, frikik atışını Selçuk’un kullanmasına kızıp saha kenarına “Beni çıkarın” diye işaret yapan Wesley Sneijder’in oyundan çıkma sebebi de soruldu. Denizli, “Sneijder’in ilk yarının sonundan itibaren bir problemi vardı. Büyük bir özveriyle bunu aşmaya çalışıyor. Önümüzde çok sıkı bir seri maç tablosu var. Dolayısıyla fizik olarak hazır duruma gelmemiş arkadaşlarımız vardı, onları Trabzon ve Lazio maçlarıyla ilgili görme açısından kullandım. Podolski, Denayer, Carole dahil bu isimler bu sınıfa giriyor. Bunları test ettik. Ama ne yaparsak yapalım olumlu konuşacak durumumuz yok” ifadesini kullandı.

Önceki İçerikGalatasaray 33 yıl sonra yenildi… Özgecan unutulmadı…
Sonraki İçerik-Pereira: Bu senin son maçınmış! -Terraneo: Senin mi, benim mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz