Pereira: “Sen daha ayrılmadın mı?”
Terraneo: “Acaba benim mi yoksa senin mi?”

Son günlerde hakkında Fenerbahçe’den ayrılacağına dair iddialar ortaya atılan Sportif Direktör Giuliano Terraneo, Kasımpaşa maçı sonrasında NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.. Ayrılık iddialarına “Şimdilik ayrılık yok, buradayım” şeklinde cevap veren İtalyan spor adamı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bu arada çıkan haberlerle ilgili Terraneo ve Pereira’nın ilginç bir diyaloğu ortaya çıktı. Terraneo’ya “Bu senin son maçınmış, öyle okudum?” diye takılan Pereira esprili bir yanıt aldı. Terraneo’nun bu soruya cevabı “Acaba benim mi yoksa senin mi?” şeklinde oldu.

terraneo-11-0777

Geçtiğimiz hafta özellikle sosyal medyada Giuliano Terraneo’nun Kasımpaşa maçı sonrasında kulüpten ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı. Fenerbahçe kulübü de iddialara resmi internet sitesinden yapılan bir açıklamayla cevap vermişti. Açıklamada Giuliano Terraneo’nun görevinin başında olduğu ifade edilmişti.

Sezon başında göreve getirilen Terraneo özellikle ilk transfer sürecinde aktif rol oynamıştı. İtalyan spor adamı Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde mesaisini sürdürüyor. (ntvspor)

Önceki İçerikDenizli: Ciddi bir algı sorunumuz var ama bu maçta fazla eleştirilecek bir şeyimiz yok!
Sonraki İçerikGalatasaray yenilenen salonuna kavuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz