DÜNYANIN EN BÜYÜK YARDIM KOŞULARINDAN BİRİ OLAN
WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2016’da
TÜM DÜNYA BİRLİKTE KOŞUYOR

“Tüm dünya aynı anda koşamayanlar için koşacak” sloganıyla omurilik felcine dikkat çekmek ve omurilik yaralanmalarının tedavisiyle ilgili yapılan bilimsel araştırmalara fon sağlamak amacıyla 3 yıldır düzenlenen Wings for Life World Run koşusu, bu yıl Türkiye parkuru olarak belirlenen İzmir’de, 23 Şubat Salı günü düzenlenecek toplantı ile tanıtılacak.

Dünyanın en büyük yardım koşu etkinliklerinden biri olan Wings for Life World Run tanıtım toplantısı, İzmir Belediye Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, Wings for Life World Run uluslararası yarış direktörü Colin Jackson, TOFD Başkan Yardımcısı Sayın Semra Çetinkaya, Wings for Life Türkiye elçileri Şahika Ercümen, Kenan Sipahi ve Ahmet Arslan’ın katılımıyla İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlecek.

Worldrun LOGO

Tüm dünyada 6 kıtada 34 farklı lokasyonda, 100 binden fazla koşucuyu 8 Mayıs 2016’da ağırlaması beklenen yarıştan elde edilen tüm gelir omuriliği felci araştırmalarına aktarılacak.

Uluslararası Sportif Direktörlüğünü Olimpiyat madalyalı eski atlet Colin Jackson’ın yürüttüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği koşunun tanıtım toplantısında siz değerli basın mensubunu aramızda görmeyi çok isteriz.

Saygılarımızla,

Tarih: 23 Şubat 2016, Salı
Saat: 11:00
Yer: İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası

(bülten)

Önceki İçerikŞenol Güneş: Bu hakem Trabzonlu ve onunla ilk kez kazandım!
Sonraki İçerikAvrupa’da da işler pek iyi değil… Galatasaray 1-1 eriyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz