Galatasaray 1-1 eriyor…

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk ayağında İtalya temsilcisi S.S. Lazio ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Galatasaray, 12. dakikada skoru 1-0’a getirdi. Selçuk’un savunmanın arkasına attığı derin topta çok iyi hareketlenen Ryan Donk, sağ tarafından müsait pozisyondaki Sabri’ye topu aktarınca, deneyimli oyuncu düzgün bir vuruşla tabelayı değiştirmesini bildi.

Golün ardından farkı arttırmak isteyen Cimbom, sol taraftan Sneijder ile gole yaklaştı. Hollandalı yıldızın sert şutunda kaleci topu güçlükle karşıladı.

Konuk ekip Lazio, bir duran top organizasyonu sonrasında 21. dakikada golü buldu. Ceza sahasına gelen ortada Savic düzgün bir vuruşla skoru 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın 41. dakikasında Denayer’in ceza alanına ortasında Podolski topa hareketlenmek isterken Konko’nun omuz müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.

357bf064846c4f3e9172882aed6cdeed

İlk yarı 1-1 eşitlik ile tamamlanırken, ikinci yarı da Galatasaray gol için rakip sahaya yerleşti. Kanatlardan gelen ortalarda Lazio savunması ahata yapmazken, 74. dakikada Donk’un sert ve isabetli şutunda top kalecide kaldı.

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru, ikinci yarı oyuna dahil olan Umut ile Galatasaray gole çok yaklaştı. Denayer’in sağ kanattan isabetli ortasında Umut ön direkte kafayı sert vurdu ancak top direğin bir karış üstünden dışarı gitti.

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmadı ve eşleşmenin ilk ayağı 1-1 tamamlandı.

de82fdc118b1495e8bf2fb931ca3d1c4

Galatasaray: 1 – Lazio: 1

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Michael Oliver, Stuart Burt, Gary Beswick (İngiltere)
Galatasaray: Muslera, Denayer, Koray Günter, Hakan Balta, Carole (Dk. 71 Olcan Adın), Chedjou, Donk, Sabri Sarıoğlu (Dk. 78 Umut Bulut), Selçuk İnan, Sneijder (Dk. 89 Yasin Öztekin), Podolski
Lazio: Marchetti, Konko, Mauricio, Hoedt, Radu, Anderson (Dk. 58 Candreva), Parolo, Biglia, Savic, Lulic (Dk. 90 Mauri), Matri (Dk. 69 Klose)
Goller: Dk. 12 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Dk. 21 Savic (Lazio)
Sarı kartlar: Dk. 21 Donk (Galatasaray), Dk. 60 Parolo, Dk. 77 Biglia (Lazio)

Rövanş karşılaşması 25 Şubat günü Olimpico’da oynanacak. Karşılaşma TSİ 20:00’de başlayacak.

Önceki İçerikDünyaya birleştiren koşu: Wings for Life World Run
Sonraki İçerikSabri: Hocam beni orijinal yerimde oynattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz