Trabzonspor camiası ayağa kalktı: Böyle bir kara sayfa görülmedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada “Futbol kariyerimde hiç böyle bir kara sayfa görmedim” diyerek hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetimini eleştirdi.

Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Hami Mandıralı “Aslında ‘Geçmiş olsun’ diyecek bir şey yok. İyi futbol oynadık fakat oynadığmız futbolun karşılığını alamadık. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bize yakışan bir şekilde oynadılar ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. 17 yıl profesyonel futbol oynadım. Hiç böyle bir kara sayfayla karşı karşıya kalmadım. Bugün beyaz sayfa olsaydı da başka şeyler konuşsaydık. Biz rahat uyuyacağız ve işimizi daha iyi yapmak için çalışacağız. Bizim işimiz bu” dedi.

MANDIRALI: HAKEME ONU NE KADAR SEVDİĞİMİ SÖYLEDİM
Basın toplantısında hakem yönetimiyle ilgili fazla konuşmak istemediğini ifade eden Mandıralı “Biz buraya futbol oynamaya geldik. Bütün kararları zaten Türkiye gördü. Benim yorum yapmak gibi bir fikrim yok. Başkanımız yorum yapar herhalde” ifadesini kullandı.

Mandıralı, hakemin yanına gittiğinde ne söylediği sorulduğunda da, “Ne söyleyeyim, dermanımız kalmadı ki bir şey söylemeye. Gittiğimde onu ne kadar sevdiğimi söyledim” dedi.

060220160913504835237_2

Muharrem Usta: “Burada kapkara bir tarih yazıldı”

Trabzonspor Başkanı Muammer Usta, Galatasaray maçı sonrası hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetimine tepki gösterdi ve bu maçta yaşananların Türk futbolunda bir değişime yol açmasını diledi.

Hakem Deniz Ateş Bitnel’in olay yaratan yönetimine sahne olan Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası, bordo mavili kulübün Başkanı Muammer Usta çarpıcı açıklamalar yaptı.

TT Arena’da izlediği maç sonrası çıkışta basın mensuplarına konuşan Trabzonspor Başkanı iki büyük markanın maç yaptığını belirterek başladığı açıklamalarını, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e daveti ve dostluk yemeği için teşekkür ederek sürdürdü.

Ardından maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e eleştirilerini sıralayan Usta “Bugün burada bir tarih yazıldı, maalesef kapkara bir tarih. Bunu yazanları Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan milyonlarca insana havale ediyorum. Burada çok fazla şey söylemeyeceğim. Düzenleyeceğimiz basın toplantısında her şeyi söyleyeceğiz” dedi.

Bu yaşananların Türk futbolunda bir değişime yol açmasını dileyen Muammer Usta “İnşallah, Türk futbolunda tarih yazan Anadolu’nun devasa kulübü, bu akşam yaşadıklarıyla Türk futbol tarihinde yeni bir başlangıca neden olur. Bu dönüşümün acı çekeni Trabzonspor olsun. Ama Türk futbolu kazansın.” dedi.

18969-7W7C3G0O

USTA: DAYANILMAZ BİR ACI İÇİNDEYİM
Hislerini “Dayanılmaz bir acı” sözleriyle tarif eden Trabzonspor Başkanı, bunun da altından kalkacaklarını dile getirdi.

Trabzonspor taraftarlarına da seslenen Usta, “Siz rahat olun. Dimdik olun. Alnınız bütün insanlara açık olsun” dedi.

Çok sayıda Galatasaraylı taraftarın sosyal medyadan kendisine mesaj gönderdiğini de söyleyen Muammer Usta, “Bana ‘Biz Galatasaraylılar olarak utandık bu geceden’ dediler. O Galatasaraylılara selam söylüyorum.” diye konuştu.

Önceki İçerikGalatasaray- Trabzonspor derbisinde TT Arena’ya “ateş” düştü: 2-1…
Sonraki İçerikTrabzonspor’a 4 kırmızı kart çıktı, Beşiktaş- Samsun maçına ramak kaldı! Salih hakeme kırmızı kart gösterdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz