Akçay: “Trabzonspor’un ölüsü 100 ton çeker”

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, müsabaka öncesi psikolojik travmalar yaşamış Trabzonspor’a karşı kazanmanın yine de güzel olduğunu belirtti.
Akçay, 2 – 1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Haksızlığa uğramış bir Trabzonspor ve futbolcularının bilinç altında bu anlayışla sahaya çıkmıştı. Ofansif ve gol atma üzerine planlanmış bir oyun anlayışla karşılaştık. Biz bu oyuna direnç gösterdik. Rakibin zaman zaman bize kurduğu tuzakların kurbanı olduk. Final pasları konusunda bilinçsiz davrandığımızı düşünüyorum. Bu da maçın sonlarında berabere bitme ihtimalini güçlendirdi” ifadelerini kullandı.

mustafa-resit-akcay-27-2

Akçay, geçen haftaki Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemiyle ilgili soru üzerine şu yorumu yaptı: “Hakem, egosunun kurbanı oldu. Pozisyonların ruhu vardı. 17 kural var, 18’nci kural hakem yorumudur. Hakemlerin bu ruhu yakalaması lazım. Kurala direkt olarak uymak ve buna öncelik verilen eğitimlerde pozisyonların ruhu da konuşulmalı.”
‘Trabzonspor’un ölüsü 100 ton çeker’ diyen Akçay, “Trabzonspor’a kötü denemez. Dolayısıyla Trabzonspor’u yenmeyi çok büyük bir takımı yenmiş gibi algılıyoruz ve çok sevindik.” ifadelerini kullandı.
Bir soru üzerine trabzonspor’da tekrar çalışmayı kesinlikle düşünmediğini vurgulayan Akçay, “Ben tabutumun altına girecek adamlarla tekrar ters düşmek istemiyorum. Ama alt yapısında, burada bir amatör takımda çalışır, hizmet ederim.” şeklinde konuştu.

thumb_big_FOTO_7640949_270220162003340000_R_SPO_20160227000000_aa-picture-20160227-7640949

Hami Mandıralı: “Futbol oynama iştahımız yoktu”

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi, “Bugün futbol oynama iştahımız yoktu” dedi.
Mandıralı, “Kayserispor ve Galatasaray maçları bizim için çıkış maçlarıydı. O maçlar futbol oynama arzusu, iştahı olan maçlardı. O maçlarda takım iyi şeyler ortaya koydu ama bugün istenilen oyunu ortaya koyamadık. Bu oyuncularımızla oynamaya, başarılı olmaya çalışıyoruz ama bugün futbol oynama iştahımız yoktu” ifadelerini kullandı.
Genç hoca, tribünlerdeki taraftarlarla ilgili bir soru üzerine, “Bugün takımını desteklemeye gelen bir grup vardı, bir de eleştirmeye gelenler vardı. Biz elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürmeye çalışıyoruz. 1-1’i yakaladıktan sonra iştahlanabilirdik ama akabinde hemen golü yedik ve kırıldık gittik. 6-7 tanesi direkt oynayan oyucumuz yoktu. Eksik takımla kazanmak istedik ama başaramadık” açıklamasını yaptı.
Mandıralı, sosyal medyada golü attıktan sonra taraftarlara yönelik bir hareketinin olduğuna dair paylaşımların yapıldığını, taraftarla arasında bir olay yaşanıp yaşanmadığının sorulması üzerine şunları söyledi: “Benim telefon numaram da dolaşıyor. İnsanlar nasıl bakarsa öyle görmek istiyorlar. Elimizde sihirli değnek yok. Biraz daha anlayışlı, sabırlı olmalılar. Biz eleştiriye açığız ama biraz ellerini vicdanlarına koyarak eleştirsinler. Elimizde sihirli değnek yok. Buraya dünyanın en iyi hocasını getirseniz ne olur, onu da bilmiyorum. Benim taraftara karşı hiçbir zaman saygısızlığım olmadı.”
Hakemin de güzel bir maç yönettiğini belirten Mandıralı, “Biz ateşli oynayamadık” diye konuştu.

Önceki İçerikŞanlıurfa’da olay… Tugay Kerimoğlu’nu stattan zor çıkardılar!
Sonraki İçerikGalatasaray’ı karıştıran sözler: Denizli, Galatasaray’ın seviyesinde değil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz