Sneijder’in menajeri Giudo Albers:
Mustafa Denizli Galatasaray’ın seviyesinde değil

Lig yarışına çok erken havlu atan ve bu hafta Avrupa’ya da veda eden Galatasaray’da Sneijder’in menajeri Giudo Albers olay yaratacak bir açıklama yaptı.
Sneijder’in menajeri Giudo Albers’in, Mustafa Denizli için kullandığı ileri sürülen “Galatasaray’ın seviyesinde değil. O eski model bir teknik adam” sözü sosyal medyada “Sneijder’in görüşlerini yansıtmış” şeklinde yorumlandı. İddiaya göre Alberts, Durusn Özbek’le görüşmesinde bu görüşü Başkan’a iletti.

İçini menajerine döken Wesley Sneijder’in teknik direktör Mustafa Denizli, yönetim ve bazı takım arkadaşları konusunda ciddi sıkıntıları olduğu da ileri sürüldü.

podolski-sneijder

‘Yönetim sözünü tutmadı’
Denizli’nin gelişinin ardından Florya’da büyük otorite boşluğu oluştuğunu düşünen Sneijder, bazı yerli futbolcuların sorumsuz ve şımarık davranışlarından da çok rahatsız. Hollandalı yıldızın sözleşme uzatırken kendisine ‘Lig ve Avrupa’da iddialı bir takım kuracağız’ diyen yönetimin sözünü tutmadığını da düşünüyor.

Takımdan ayrılmayı düşünüyor
Mustafa Denizli’nin takıma oynattığı defansif futbol nedeniyle de sıkıntı yaşayan Sneijder’in, tecrübeli teknik adamın yeni sezonda görevde kalması durumunda takımdan ayrılmayı çok ciddi bir şekilde planladığı öğrenildi.

3f596e1effaf427ca4e80e7d06d4b8b3

Üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle hedef tahtasında olan Mustafa Denizli’nin bu akşam olası bir yenilgi durumunda istifasını sunacağı belirtiliyor. Denizli’nin ‘devam’ demesi durumunda ise yönetimin operasyon için düğmeye basacağı iddia ediliyor.

Önceki İçerikTrabzonspor’un eski hocadan şok sözler: “Geri dönmem, tabutumun altına girecek adamlarla tekrar ters düşmek istemem!”
Sonraki İçerik“Sivas’a gidersen ölürsün” dediler, takımı ile gidemedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz