“Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası” bu yıl Çeşme’de

“Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası” bu yıl 6-12 Mart tarihleri arasında Çeşme Sheraton Hotel’de düzenlenecek. 2009 yılından bu yana Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenen Arzum, satranç sporuna gönül veren kadınları bu yıl da desteklemeye devam edecek. Turnuvanın kapanış töreni Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Arzum CEO’su S. Mete Zadil’in katılımıyla 12 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek.

Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası, bu yıl 6-12 Mart tarihleri arasında Çeşme Sheraton Hotel’de düzenlenecek. Arzum Elektrikli Ev Aletleri, 2009 yılından bu yana kadınları satranç sporuna teşvik etmek ve kız çocuklarının kişisel gelişimini desteklemek amacıyla turnuvanın ana sponsorluğunu üstleniyor. 6 Mart Pazar günü başlayacak olan turnuvanın kapanış ve ödül töreni 12 Mart 2016 Cumartesi günü saat 17.00’de Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Arzum CEO’su S. Mete Zadil’in katılımıyla gerçekleşecek.

Organizasyon sonunda ilk iki sırayı alan sporcular, Avrupa Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak. Yaklaşık 80 sporcunun yarışacağı turnuvada dereceye girenlere Arzum Elektrikli Ev Aletleri tarafından toplamda 22.500 TL tutarından ödül ve ayrıca çeşitli hediyeler verilecek.

1457008140_kad__nlar_satran___1

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

Türkiye’de elektrikli ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda olan Arzum, 1966 yılında kuruldu. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü, tava-tencere ve aksesuarlar olmak üzere 8 ürün kategorisinde; 250’den fazla ürünü ile bulunuyor. Arzum’un uluslararası operasyonları Hong Kong ve Münih’te bulunan ofisler dışında dört kıtaya yayılan 30’a yakın ülkede sahip olduğu geniş dağıtım ağını kapsıyor. ‘Yenilikçi’, ‘tutkulu’, ‘samimi’ ve ‘özenli’ olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kuruluşundan bu yana müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmakta. TGI Global’in araştırmasına göre Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye’de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır.

Önceki İçerikBuzda büyük başarı…
Sonraki İçerikLiseler arası Spor Turnuvası ‘ÖzÜ Cup 2016’ heyecanı başladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz