Aziz Yıldırım’ın Ali Koç’un başkan olduğu 1907 Derneği’ni hedef almasının sebebi ortaya çıktı. Yıldırım, Ali Koç’un “Başkan, ne zaman bırakacağını açıkla da çalışmalara başlayayım” sözleri nedeniyle ‘veliahtı’nı gözden çıkarmış…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, medyadan eski teknik direktörlere kadar birçok kişi ve kurumu hedef aldığı basın toplantısında 1907 Derneği’ni de eleştirmesi şaşkınlık yaratmıştı. Fenerbahçe camiasının en saygın yapılarından biri olan 1907 Derneği ise “Bizim Fenerbahçe Kulübü’nün karşısında olmamız söz konusu olamaz” diyerek yazılı bir açıklama yapmak durumunda kalmıştı.

aziz-yildirim_68983 AY ÖNCE BAŞLADI

Aziz Yıldırım’ın 1907 Derneği’ni hedef almasının gerçek sebebinin, 1907 Derneği’nin başkanı Ali Koç olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un arası 3 ay önce yaşanan bir olay nedeniyle açıldı. Yıldırım tarafından “Benden sonra Ali Koç” diye veliaht ilan edilen Ali Koç, yanında Koç Holding yöneticisi olduğu halde Yıldırım’ın Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasına gitti.

Koç bu ziyaret sırasında “Başkan, ne zaman bırakacağını açıkla da çalışmalara başlayayım” dedi. Koç’un bu sorusuna Yıldırım soğuk bir şekilde “Ne acelen var Ali Bey?” diye karşılık verdi. Yıldırım’ın bu cevabına şaşıran Koç, “Başkan, benden sonra Ali Koç gelsin diyen sensin. Bir ekip kurmam için süre gerekli. Hem bırakacağım diyorsun hem de tarih açıklamıyorsun” diyerek locayı terketti.

YAKLAŞIMINA KIZDI

Yıldırım’ın, Koç’un bu “aceleci” yaklaşımına kızdığı, “Ben nasıl bu kulüp yönetimini bırakıp gideyim” diye söylendiği de ileri sürüldü. Yıldırım ile Koç’un bu olaydan sonra birbirlerine mesafeli oldukları belirtildi. (karar-hakan akar)

 

Önceki İçerikAybars Hünalp, Aziz Yıldırım’ı yazdı: Konyalı’dan başkasına bastırmam…
Sonraki İçerikHurşit Atak: Şampiyonluğumu şehitlere armağan ediyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz