Galatasaray Camiası İftar Yemeğinde Buluştu

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonu, bu yıl Galatasaray Adası’nda yapıldı.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonu, bu yıl Galatasaray Adası’nda yapıldı.

İftar yemeğine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Nasuhi Sezgin, İsmail Sarıkaya, Burçin Aslan ve 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı. Kürsüde bir konuşma yapan başkan Dursun Özbek, “Galatasaray olarak her ne kadar futbolda taraftarlarımızı ve camiamızı üzdüysek de, genelde başarılı bir sportif sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Futbolda arzu edilmeyen bir sezon geçmesine rağmen sonunu iyi bağladık ve Türkiye Kupası’nı camiamıza hediye ettik” ifadesini kullandı.

“YENİ SEZONDA GALATASARAY’A LAYIK BİR ANTRENÖRLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu. Teknik direktör arayışının, yeniden oluşturulan Galatasaray Sportif AŞ yönetimi tarafından yapıldığını aktaran Başkan Özbek, “Sportif AŞ’de yeni üyelerimiz var. Birlikte değerlendirmeler yapıyoruz. Galatasaray’a en faydalı olacak çözümü üreteceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni sezonda Galatasaray’a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

fft104mm3751501
“FATİH TERİM HOCAMIZ, GALATASARAY’A MAL OLMUŞ BİR KİMLİK”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in adının yeniden sarı-kırmızılı takımla anılmaya başlandığının hatırlatılması üzerine Özbek, “Fatih Terim hocamız, Galatasaray’a mal olmuş bir kimlik. Kulübümüze çok büyük hizmetlerde bulunmuş biri. Şu anda da çok önemli bir görevi var. Sadece Avrupa Futbol Şampiyonası’na odaklanması ve başka bir şey düşünmemesi gerektiğini biliyoruz. Ben bu görüşteyim” dedi.

Dursun Özbek, yeni sezon öncesi futbol takımını güçlendirebilmek amacıyla transferler yapacaklarını belirtti. Özbek, “Geride kalan sezonda eksik taraflarımızı gördük. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var. Bu süreçte Galatasaray’ın eksiklerini giderecek tedbirleri alıyoruz. Zaten yeni oluşturduğumuz Sportif AŞ yönetimi de bu amaç için çalışıyor. Hepsi de görev başında” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikGrundig’in Norveç’te sponsor olduğu Sailing Cup sona erdi…
Sonraki İçerikÖzbek’ten Sneijder’a gözdağı: Galatasaray ile ilgili bir şey söyleniyorsa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz