Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

1905 GSYİAD Derneği’nin 15.Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in de katılımıyla gerçekleştirildi. Türk spor basınının en önemli fotoğraf yarışması haline dönüşen geleneksel yarışma hakkında 1905 GSYİAD’tan yapılan açıklama şöyle:

“Derneğimiz tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘Sarı Kırmızı Kareler’ fotoğraf yarışmasının ödül töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in de katıldığı ödül töreninde dereceye giren foto muhabirlerine plaketleri ve ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ‘Geleneksel hale gelmiş Sarı-Kırmızı Kareler yarışmasının ödül töreninde beraberiz. Her zaman Galatasaray yönetiminin yanında olan 1905 GSYİAD’a teşekkür ediyoruz. Galatasaray’ın arşivlerine gitmek üzere çok güzel bir yarışma tertip ediliyor. Ben yarışmaya katılan bütün basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca Quick Sigorta da spora destek vereceklerini söyledi. En büyük desteği de Galatasaray vermelerini rica ediyorum’ ifadelerini kullandı.

METİN ÖZTÜRK: BASIN ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise törende “Bu yarışma Galatasaray’ın başarılarını ve gururlarını tekrar yaşamamızı sağlıyor. Basın mensupları zorlu koşullara rağmen tüm takımlarımızın yanında oluyor. Biz de onlara desteklerimizi bu şekilde veriyoruz” şeklinde konuştu.

Organizasyon verilen ödüllerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi…

Dereceye Girenler
1-Metin Pala (Anadolu Ajansı)
2- Adem Kabayel (Hürriyet)
3- Vedat Yangın (Sporx)
Mansiyon Ödülleri
Ali Kemertaş (GS MEDİA)
Fatma Erdoğan (GS MEDİA)
Cem Akyüz (Habertürk)
Cengiz Malgır (Milliyet)
Fatih Erdoğdu (AMK)
Elif Öztürk (Anadolu Ajansı)
Emre Oktay (Hürriyet)
Mustafa Nacar (Sabah)
Murat Akbaş (Fanatik)

Önceki İçerikCeza yağdı! 5 yılda 313 maç seyircisiz oynandı… 6222’den 16 bin 574 kişi ceza aldı!
Sonraki İçerikSEAM Academy’den Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na anlamlı destek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz